Gerda Zeeman

Mijn motto: In mijn ogen is het belangrijk dat mensen die met mensen werken inzicht hebben in wie zij zelf zijn. Dat komt het werkplezier en de kwaliteit ten goede.

'Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden'
-Eric Berne-

Kenmerkend aan mijn manier van werken

Op sommige momenten in je leven/loopbaan merk je dat je in vaste patronen gaat denken, dat de rek er langzaam uitgaat. Dan heb je behoefte aan een luisterend oor. Dit lukt vaak niet zo goed (meer) met collega's of thuis. Dit zijn de momenten die vragen om reflectie, bewustwording en groei. Ik loop op dergelijke momenten graag een eindje met je mee.

Coachingtrajecten die ik begeleid gaan uit van jouw kwaliteiten en mogelijkheden. Wanneer je die goed kent en optimaal leert te hanteren komt dit ten goede aan je professionele functioneren, je slagvaardigheid en je werkplezier. Ik ondersteun je om – zo nodig - uit je comfortzone te stappen en met een milde blik naar jezelf te kunnen kijken. Voor veel mensen is dit een bijzondere ervaring. We werken telkens concreet en ervaringsgericht aan je leerdoelen. Als je dat prettig vindt geef ik je tussen de afspraken in een huiswerkopdracht waarmee je verdere bewustwording creëert. Men beschrijft mij doorgaans als betrokken, non-conformistisch, (com)passievol, empathisch, kleurrijk en bevlogen. Daarnaast hoor ik dat ik een veilig omgeving creëer waar ruimte is voor openheid en emoties. Zo nodig ben ik op een prettige manier direct.

Bijzonderheden

Mijn coachingpraktijk combineer ik 50/50 met mijn werk als medisch specialist (Gynaecoloog). Ik heb een intensieve 3 jarige coachopleiding gevolgd bij Phoenix Opleidingen (Transactionele Analyse, NLP en Systemisch Werken). Daarnaast een scala aan aanverwante opleidingen en trainingen rondom (persoonlijk) leiderschap, teamcoaching, mindfulness, burn-out en mediation.